Kerekek, görgők gyártója

colson koła i zestawy kołowe

Colson Europe BV része egy nemzetközi csoportnak a Colson Group-nak, aki a világ  vezető kerék és görgőgyártója.   A kerekek és a görgők gyártójaként több mint 60 éves hagyománnyal rendelkezik szinte minden piaci szegmensben, kezdve a virágárusítást, a bevásárló központokat, autóipart, majd a végén a repülési ágazatot. Átláthatóságot, cselekvés és hitelességét kínálunk. Vezető kerékgyártóként folyamatosan az új megoldásokat és az innovatív technológiákat keresük.

A Colson Group a kerekek és a görgők globális gyártója. A standard paletta több mint 25. 000 ezer kerék és görgő, melyben a  teherbírás örülbelül 10 kg-tól 20 tonnáig terjed. A kerekeinket/görgőinket különböző típusú gépekbe, szállítóeszközökbe, konténerekbe, építési állványokra, valamint a  kórházi ágyakba építik be.

A technológiai fejlődés nem marad egy helyben.A piac egyre nagyobb és nagyobb lesz. Megjelennek újabb anyagok, technológiák és a  környezetvédelem valamint a  munkakörülmények is egyre szigorúbbak lesznek. A műszaki követelmények egyre magasabbak. A kerekek gyártójaként mindannyian megpróbálunk találkozni a jövővel és megelőzni az ügyfeleink igényeit.

COL 006

Új anyagok, még jobb kerekek. Minden nap kitalálunk egy új kereket!
Tervezőirodánk folyamatosan dolgozik termékeink jaobbításán.

Néhány példa:

  • a Laboratóriumban tesztelünk minden nap új anyagokat.
  • A különböző funkciók kombinálásával törekszünk a termelési költségek csökkentésére.
  • Alaposan elemezzük a gyártási ciklus minden fázisát. Így jobb és jobb ergonómiai megoldásokat kínálunk Önnek (alacsony karbantartási költségek, a  összeszerelés és  a várható élettartam).

Innovációk… Számunkra továbbra is motiváció, hogy sikeresnek kell maradni!